Old Inn-Tim Pizza • Pasta • Grill Fagaras

Fix: 0268 211 737 / Mobil: 0761 999 112

Termeni și condiții

Old Inn-Tim Berărie & Pizzerie

Site-ul www.oldinntim.ro, denumit mai departe OLD INN-TIM, se află sub administrarea DA & DI Serv SRL, cu sediul în Făgăras, Str. Lăcrămioarelor, Nr. 30, Județul Brașov, CUI 15846319, nr. inreg. la Registrul Comerțului: J08/2066/24.10.2003.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în continuare. Vă recomandăm să citiți cu atenție toți termenii și condițiile în vederea folosirii site-ului în cele mai bune condiții

UTILIZATOR
Reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului site, îndeplinind toate cerințele procesului de înregistrare.

UTILIZARE ABUZIVĂ
Reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre.

UTILIZAREA SITE-ului
Informațiile publicate pe site-ul nostru sunt informații de interes general despre compania noastră, produsele comercializate de aceasta, cât și alte informații considerate de OLD INN-TIM ca fiind de interes pentru utilizatori. Informațiile sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. OLD INN-TIM este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia.

Utilizatorul are obligația de a respectă toate drepturile de proprietate intelectuală ale companiei noastre, prevăzute de legislația în vigoare. Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

1. DECLINAREA RESPONSABILITĂTII
OLD INN-TIM nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual. S-au depus eforturi mari pentru a minimiza toate greșelile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informațiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile expuse pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

Compania noastră își rezervă dreptul de a completa și a modifică orice informație de pe site. Compania noastră nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionării site-ului, precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.

Valoarea maximă a obligațiilor Societătii fată de orice client, în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

2. GARANȚIILE ȘI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR
Produsele cumpărate prin intermediul site-ului beneficiază de garanția obisnuită a fiecărui produs în parte. OLD INN-TIM NU garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care OLD INN-TIM va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în ofertă curentă a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în bază de date, OLD INN-TIM își aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat incă.

3. FRAUDĂ
ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ IMPOTRIVĂ ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT): întregul conținut al site-ului, incluzând imagini, texte, animații, programe, scripturi și orice alte date, este proprietatea companiei noastre și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al companiei noastre a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuală vă rugăm să ne contactați în scris, prin completarea unui formular de contact.

4. LITIGII
Orice litigiu apărut între Clienți și OLD INN-TIM va fi rezolvat prin cale amiabilă.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române.

5. DATE PERSONALE
Informațiile utilizatorilor site-ului sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situația și starea produselor se pot obține contactându-ne online, la coordonatele cuprinse în prezentul site.

Pe site-ul nostru, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. OLD INN-TIM nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Pentru o mai bună înțelegere a acestor clauze, vă rugăm consultați și Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

6. SECURITATEA DATELOR PERSONALE ȘI A INFORMAȚIILOR
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de OLD INN-TIM numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.

OLD INN-TIM garantează confidențialitatea anumitor informații. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat OLD INN-TIM prin rețeaua internă.

Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ul folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul OLD INN-TIM.

În cazul pierderii de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul, OLD INN-TIM nu iși asumă nicio responsabilitate.

 7. RETURNAREA PRODUSELOR
Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:
1. Comenzile prezintă deteriorări severe.
2. Produsele au fost livrate/facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Consumatorul va refuza recepția.
3. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii.
4. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plăți diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.

Clientul nu are dreptul să opteze decât o singură data pentru returnarea/înlocuirea unui produs în condițiile art. 4 alin. 1 lit b) din O.G. 130/2000. În toate cazurile returnării/înlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

În funcție de comportamentul clientului, OLD INN-TIM își rezervă dreptul de a își selecta clientela.

În momentul efectuării unei comenzi online pe site, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus. Acceptarea acestor termeni și condiții da naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor Codului Civil și Comercial.

8. FRAUDĂ
OLD INN-TIM nu solicită Clienților sau Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea datelor sale confidențiale unei terțe persoane.

OLD INN-TIM declină orice responsabilitate, în situația în care un client ar fi/ este prejudiciat sub orice formă de catre un terț care ar pretinde că este/reprezintă interesele noastre. Clientul va informa compania noastră asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

OLD INN-TIM nu promovează SPAM-ul. Orice client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site, poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail. Comunicările realizate de către OLD INN-TIM prin mijloace electronice de comunicare la distanță (i.e. e-mail) conțin datele de identificare complete și conforme ale expeditorului sau legături către acestea, la data transmiterii conținutului.

 9. CONTACT
OLD INN-TIM publică pe site datele complete și corecte de identificare și contactare. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciilor prezente pe site, vizitatorii sau clienții permit să fie contactați prin orice mijloc disponibil incluzând și mijloace electronice.
Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în nici un fel un angajament din partea OLD INN-TIM de a contacta vizitatorii site-ului.

Accesarea site‐ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e‐mail‐uri sau notificări adresate OLD INN-TIM se realizează în mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil, considerandu‐se astfel că acesta consimte primirea notificarilor din partea OLD INN-TIM în modalitate electronică și/sau telefonică, incluzând și comunicări prin e‐mail sau prin anunțuri pe site.

OLD INN-TIM își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor de orice natură, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

Scroll to top